BLOG2021-09-05T20:00:11+00:00

Voor Valentijnsdag: 10 tips voor een goede relatie

Als je op internet op zoek gaat naar relatietips kom je vaak dingen tegen als: 'luister goed naar elkaar'. In de basis een goede tip, maar makkelijker gezegd dan gedaan in 'the heat of the moment'. Want hoe doe je dat dan? Goed naar elkaar luisteren? Speciaal voor Valentijn heb ik 10 zinvolle en bruikbare tips voor een fijne relatie voor je op een rij gezet. Fijne Valentijn!

30 januari 2021|

Relatieproblemen: ik voel geen verbinding met mijn partner

Waar is de verbinding gebleven? Het is misschien wel de meest gehoorde ‘klacht’ in mijn praktijk: “Ik voel de verbinding niet meer”. Waarom gebeurt dat in onze relaties? Waarom verliezen we ´die verbinding´ terwijl we daar blijkbaar last van hebben? Ons ideaalbeeld van een gezonde relatie Is het je [...]

5 januari 2021|Tags: |
Ga naar de bovenkant