LET LOVE SHINE!

RELATIE APK

We investeren in onderhoud van onze huizen en auto’s. We zorgen voor ons lijf door goede voeding en sporten, maar hoe doen we dat eigenlijk met relaties? Vaak hebben we het beeld dat we dat allemaal ‘gewoon maar moeten kunnen’. Maar als we om ons heen kijken zien we dat een fijne verbonden relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

We worden verliefd, we gaan van elkaar houden en we willen graag samen zijn en blijven. Maar van de tandpastadopjes tot de drukte op werk of door de impact van kinderen, er is altijd wel iets wat ons weg kan houden van de verliefdheid op elkaar. En in onze pogingen de verbinding te herstellen zitten patronen, gewoontes en overtuigingen ons in de weg. Maar wat als je zo nu en dan zorgt voor een fijne onderhoudsbeurt?

Wetenschappelijk onderzoek en ervaring laten zien dat het van wezenlijk belang is om regelmatig te investeren in je relatie. Dit doe je door tijd voor elkaar vrij te maken, maar ook door de echte gesprekken met elkaar te voeren, jezelf te leren kennen en te onderzoeken wat de patronen in jullie relatie zijn. Relaties die op deze manier investeren in zichzelf blijken gezonder, gelukkiger en langduriger.

LET LOVE SHINE!

Let Love Shine is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen weer verliefd te worden. Deze dag gaan we kijken naar wat er zo leuk is aan jullie, maar ook naar wat jullie kan helpen om het komende jaar (en daarna) ingesleten patronen en gewoontes op een andere manier aan te pakken en zo dicht bij elkaar te blijven, juist ook als je elkaar tegenkomt in de hectiek van het leven. Het is een dag vol plezier, inspiratie, bewustwording en verbinding.

Aan het einde van de dag loop je naar buiten met stralende ogen, vertrouwen in jullie relatie, inzicht in hoe jullie het samen doen en direct toepasbare tools.

INFO

DE NIEUWE DATUM IS BEKEND!!!

De inspiratiedag vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019 en duurt van 9.30- 17.30 bij NoordStraalt: TT Vasumweg 24A, Amsterdam.

Er is een lunchpauze waarin je de gelegenheid hebt ergens wat te eten (er zijn genoeg hele leuke plekken in de buurt).

Na aanmelding krijg je een ‘kennismakingsformulier’, waarin we je wat vragen stellen over jezelf en je relatie. Dit helpt ons om tijdens de dag het programma aan te kunnen passen op wie jullie zijn.

Omdat dit gaat om een pilot die we met aandacht willen doen, is er slechts ruimte voor  maximaal 6 stellen. Ieder stel is bezig met zijn eigen relatie. NB: Er zijn géén groepsopdrachten en je hoeft niet met andere stellen over je relatie te praten. (Mag wel!)

De prijs van deze pilot is nu maar 195,- per stel. (de normale prijs is 295,-). Vol = vol, dus wees er op tijd bij.Koop hier je ticket!
Kan je niet op 5 oktober maar wil je wel heel graag? In januari 2020 is de volgende Let LOVE shine! Dan wel voor de normale prijs van 295,-. Je kan je alvast aanmelden of je interesse kenbaar maken, dan houden we je op de hoogte.


TRAINERS

Bregje Jonkhart (Jonkhart & Ziel) – Oprecht, enthousiast, betrokken en kundig.

De laatste jaren merk ik dat ik steeds vaker gebeld wordt door stellen die niet zozeer problemen ervaren, maar  die zich ervan bewust zijn dat het goed en gezond is om hun relatie zo nu en dan wat extra aandacht te geven. Met die mensen doe ik dan een dagje ‘APK’; een op maat gemaakt programma, gericht op versterken van de relatie en het maken van plezier. Deze dagen zijn echt een cadeautje in mijn werk: ze zijn zo leuk om te doen en de stellen zijn er enthousiast over. Op 18 mei gaat een kleine wens van mij in vervulling: een dagje APK voor stellen in groepsverband! Vanuit mijn ervaring met de HMV cursus weet ik dat het werken met stellen in een groep zorgt voor nog meer sfeer, humor en leermomenten en ik kan daarom niet wachten tot deze mooie dag!

Heidy Torrelli (Sparkle) – Ervaren, scherp en liefdevol, en vol humor.

In mijn werk als trainer en coach de afgelopen acht jaar, merk ik dat mijn grootste passie ligt in het begeleiden van mensen in het ‘worden wie ze al zijn’, om van daaruit een leven vorm te geven wat daadwerkelijk bij hun past en daarmee gelukkiger te zijn in hun eigen leven, werk en gezin.

Ik werk altijd vanuit intuïtie en het moment, met onderliggend een basis in TA, NLP en systemisch werken. Ik begon me te interesseren voor de dynamieken in relaties doordat het me raakte dat ik veel relaties stuk zag lopen, waar mensen wel echt van elkaar hielden, maar niet de juiste tools hadden om de relatie wel te laten slagen. Daar is mijn drive om mensen te ondersteunen in het hebben en houden van gezonde, voedende relaties geboren.

Foto door Alex Douma | ALX fotografeert. (www.alxfotografeert.nl)

‘The grass is greener where you water it. ‘

Neil Barringham

Let LOVE shine!

Relatievoeding voor een fijne relatie.

 

Een dag vol: plezier, inspiratie, bewustwording en verbinding.

Je loopt weer naar buiten met stralende ogen,

vertrouwen in jullie relatie,

inzicht in hoe jullie het samen doen

en direct toepasbare tools.

 

5 oktober 2019 bij NoordStraalt.

Tickets zijn nu te koop. Mis het niet!

Klik hier voor meer info.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!