Online relatietherapie of online relatiecursus

Niet alle stellen stappen gemakkelijk naar een coach of relatietherapeut als het gaat om hun relatie. Ze vinden het niet nodig, want ‘Zó erg is het nou ook weer niet bij ons.’ Ze willen of durven niet. Of de één wil wel maar de ander niet. Of het is simpelweg te duur, want relatietherapie kost en behoorlijke smak geld.

Toch kent iedere relatie momenten dat de relatie wel wat extra aandacht gebruiken. Met die reden heb ik online cursussen ontwikkeld. Het is goedkoper, je hoeft de deur niet uit én het kan in je eigen tijd.

Ook groot voordeel: soms zijn de wachtlijsten voor relatietherapie lang. Dat is balen! Heb je net besloten dat je je relatie wilt verbeteren, kan je nergens terecht door te lange wachtlijsten! In zo’n geval kan een online relatiecursus een uitkomst zijn. Je kunt tóch aan de slag zonder het momentum te verliezen. Wat je in de cursus leert zal ervoor zorgen dat de relatietherapie later sneller zal verlopen omdat jullie al een start hebben gemaakt. En in het ideale geval heb je geen relatietherapie meer nodig!

Ben je niet op zoek naar een online cursus maar echt naar live sessies met een therapeut, maar dan online? Kijk dan verder op de pagina van relatietherapie.

Online cursus

Online relatiecursussen

Je kent het vast wel….

  • Je bent écht wel blij met elkaar, maar mist de verbinding en intimiteit.
  • Het lijkt soms wel alsof jullie verschillende talen spreken…
  • Er zijn spanningen en irritaties, óók waar de kinderen bij zijn.

 

Je zou willen dat…

  • Jullie met elkaar kunnen praten zonder steeds diezelfde verwijten…
  • Jullie meer tijd zouden hebben voor intimiteit én voor elkaar…
  • Jullie kinderen opgroeien in een fijne en veilige sfeer

Online relatietherapie

Niet iedereen gaat zomaar naar een relatietherapeut. Mensen vinden het spannend, schamen zich wellicht een beetje. Of ze vinden het nog niet nodig. Of simpelweg te duur.

Online relatietherapie door middel van het volgen van een relatiecursus is dan een hele goede oplossing. Je kunt samen aan de slag, in je eigen huis en op je eigen tijd.

Laagdrempelig

Het grote voordeel van een online relatiecursus is dat je zelf bepaalt wanneer je eraan werkt. Én je kunt je eigen tempo bepalen.

Erg handig voor mensen met drukke schema’s, die wél iets aan hun relatie willen doen, maar voor wie een afspraak bij een therapeut op regelmatige basis ingewikkeld is.

Tevredenheidsgarantie

Voor de uitgebreidere cursus geldt een ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Dat wil zeggen dat als je niet tevreden bent, je binnen 30 dagen je aankoop kan annuleren.

Helaas is dit niet mogelijk voor de bootcamps, aangezien die in 2 avonden afgerond kunnen worden. Maar mocht je daarover niet tevreden zijn, neem vooral contact op.

Wil jij een fijne relatie?

Kijk welk aanbod het beste bij je past!

online relatietherapie cursus een fijne relatie

197,-

Uitgebreide relatiecursus voor stellen die hun relatie willen verdiepen of verbeteren.

Deze online relatiecursus is speciaal gemaakt voor stellen met jonge kinderen die steeds minder connectie met elkaar voelen. En steeds vaker wrijving ervaren.

Heb je geen kinderen? Geen probleem! Want deze cursus behandelt zo’n beetje alles wat je wilt weten over relaties. Oók als je geen kinderen hebt.

In 10 modules geef ik jouw al mijn kennis en tools om een fijne relatie terug te krijgen. Alles met als doel: verbinding ervaren, plezier hebben in de relatie en een fijne thuissfeer behouden.

online relatietherapie bootcamp triggers

49,95

Korte cursus bootcamp voor stellen die de ruzies en discussies in hun relatie zat zijn.

Die willen leren om beter met elkaar te communiceren.

Voor stellen die regelmatig vervallen in discussies over ‘wie er gelijk‘ heeft. Die in patronen belanden van aanvallen en verdedigen. Die zich niet gehoord voelen door hun partner. Die zich hebben teruggetrokken omdat ze geen ruzie meer willen maken.

Eigenlijk is de bootcamp voor álle stellen die wel eens in een ruzie of discussie belanden.

De bootcamp is gemaakt om in 2×2 avonden van ongeveer 2 uur te doorlopen.

Jonkhart

49,95

Korte cursus bootcamp voor stellen die de ruzies en discussies in hun relatie zat zijn.

Die willen leren om beter met elkaar te communiceren.

Voor stellen die regelmatig vervallen in discussies over ‘wie er gelijk‘ heeft. Die in patronen belanden van aanvallen en verdedigen. Die zich niet gehoord voelen door hun partner. Die zich hebben teruggetrokken omdat ze geen ruzie meer willen maken.

Eigenlijk is de bootcamp voor álle stellen die wel eens in een ruzie of discussie belanden.

De bootcamp is gemaakt om in 2×2 avonden van ongeveer 2 uur te doorlopen.

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Is het je wel eens opgevallen dat romantische films altijd eindigen wanneer de twee geliefden elkaar gevonden hebben? Dat je niet ziet hoe hun relatie zich ontwikkelt in de loop van de tijd? Hoe de relatie veranderde toen de kinderen kwamen?

Uit onderzoek blijft dat stellen met jonge kinderen zich ongelukkiger voelen dan stellen zonder kinderen. Dus hoe doen ze dat eigenlijk? Dat lang en gelukkig leven?

Als mensen in mijn praktijk komen zeggen ze vaak dingen als: ‘ik voel het niet meer’, ‘ik voel geen verbinding meer’, ‘we hebben geen oog meer voor elkaar’, ‘ik voel me niet gezien en gehoord’….

We zijn gewend alles wat ons dierbaar is te onderhouden: onze auto, ons huis, onze vaardigheden op het werk… Maar als het gaat om relaties denken we dat alles vanzelf zou moeten gaan.

De praktijk wijst uit dat dat niet het geval is. Zo’n 40% van de huwelijken strandt en veel mensen voelen zich niet echt heel lekker in hun relatie. Als ik nieuwe cliënten spreek en relatiekennis met ze deel hoor ik vaak: waarom leren we dát niet op school? En inderdaad, waarom leren we dat niet op school? Een beetje meer kennis zou mensen zoveel helpen!

Is het niet merkwaardig dat iets dat zo belangrijk voor ons is zo weinig aandacht krijgt? Wat mij betreft zouden we op middelbare scholen lesgeven in relaties. Daarom heb ik deze online cursus gemaakt.

In deze online relatiecursus leer je hoe relaties werken en welke invloed jullie relatie en opvoeding heeft op het latere liefdesgeluk van jullie kinderen. Je gaat begrijpen wat er tussen jullie gebeurt zodat je juist in deze uitdagende fase van je leven je relatie fijn kan houden. Op naar een lang en gelukkig leven!

online cursus

Benieuwd wat je allemaal gaat leren?

Neem een kijkje op de offiële pagina.

Wat alvast goed is om te weten: de online cursussen combinerenmijn jarenlange ervaring als relatietherapeut met de inzichten van de meest vooraanstaande modellen op gebied van relatie therapie, zoals onder meer: EFT (Sue Johnson: van het bekende boek Houd me vast), Imago therapie (Harville Hendrix), Gottman institute (John Gottman), Brene Brown en Esther Perel.