NIEUW!!! vanaf 05-11-2020: Houd me Vast ONLINE.

In een online programma van 10 modules doorloop je het hele Houd me Vast programma, en nog veel meer!  Het programma combineert de meest effectief bewezen modellen op het gebied van (relatie)therapie:

EFT (Sue Johnson, van het bekende boek Houd me Vast), Imago therapie (Harville Hendrix), The Gottman Institute, Brene Brown, Esther Perel…

Kijk voor meer info op eenfijnerelatie.nl, of klik HIER.

Wil je leren hoe je relatie werkt?

En hoe je relatie nog leuker en fijner kan worden, in één weekend?

Boek dan nu het Houd me Vast weekend in Amsterdam. 

Voor wie is de relatiecursus Houd me vast?

De relatiecursus Houd me vast is een lichte vorm van EFT. De cursus is geschikt voor stellen die hun relatie nieuw leven in willen blazen of die in een fase zitten waarin hun relatie wat meer onder druk staat. Door middel van voorbeelden, filmpjes en oefeningen leer je hoe de liefde werkt en hoe je de verbinding met je geliefde op een positieve manier kunt herstellen en behouden.

‘Houd me vast’-programma

Onderwerpen in de Houd me vast cursus zijn:

  • Wat is liefde?
  • Hoe spelen emoties en hechting een rol in de liefde?
  • Waar gaat het vaak mis?
  • Opsporen van (destructieve) patronen
  • Ontdekken van zere plekken uit eigen geschiedenis
  • Bouwen aan een veilige basis
  • Leren hoe je moeilijke dingen samen kunt bespreken

Hoe verloopt het weekend?

Vrijdagavond is er een kennismaking en introductie van het EFT gedachtegoed, met een eerste opdracht. Op zaterdag en zondag gaan we steeds een stukje verder en leer je hoe je op een verbindende manier kunt communiceren en de liefde levend kan houden. De cursus is een mix van theorie, voorbeelden en oefeningen. We richten ons vooral op het doen en het ervaren.  Er zijn géén groepsopdrachten en je hoeft niet met andere stellen over je relatie te spreken. Je gaat samen met je geliefde aan de slag.

Cursusleiders

De cursus wordt begeleid door mijn collega EFT therapeut Jacqueline Struijk en mijzelf.

Wanneer?

De eerstvolgende cursus zal plaatsvinden in Amsterdam.
Er is plaats voor maximaal 6 stellen.

Tarieven

De EFT relatie APK kost 280,- per persoon dit is inclusief koffie, thee, sapjes en snacks, lesmateriaal en boek Houd me Vast van Sue Johnson. Tussen de middag kan je zelf gaan lunchen, er zijn veel leuke lunchtentjes in de buurt.

Voorafgaand aan de cursus is er een intake. Deze is bij de prijs inbegrepen.

Waar?

De cursus zal plaats vinden in Amsterdam.

Er zijn allerlei overnachtingsmogelijkheden in de buurt, dus het is ook mogelijk om er een heel weekendje weg van de maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je graag de cursus volgen maar zie je het echt niet zitten om dat in een groep te doen? Het is ook mogelijk om het Houd me Vast weekend privé te boeken. Je krijgt het boek van te voren thuis gestuurd om alvast te lezen. Gedurende twee dagen lopen we in 4 sessies van ruim twee uur alle gesprekken uit het boek door.  In de sessies zal de focus vooral liggen op het oefenen en ervaren van de gesprekken. Het Houd me Vast privé weekend kost 595,- p.p, incl boek. 

Houd me vast

De cursus van 02-10-15 t/m 04-10-15 was een groot succes!

Enkele reacties van deelnemers:

“Je verzacht, gaat het begrijpen. Niet ‘wroeten’ in oud zeer, of praten over ‘wat jij vindt en wat ik vind’ maar inzicht krijgen in hoe we in elkaar steken en hoe dit ons gedrag en communicatie beïnvloedt.”

“Ik zou de cursus aanbevelen omdat het zo effectief is. Het is ook fijn dat de insteek niet is dat er een probleem is, er is geen oordeel.”

“Het is een andere aanpak; je praat er niet óver maar gaat áchter de communicatie.”

“Fijn dat er veel tijd was voor oefenen en de begeleiding was volledig, intensief, persoonlijk en effectief. Het voelde veilig. De groepsvorm werkt goed: je hoeft niet openhartig te zijn en toch heb je het gevoel dat je iets deelt. De weekend setup past goed bij een druk leven met veel verantwoordelijkheden. Je kan in korte tijd een intensief proces doorgaan samen, zonder de afleidingen van alle dag.”

“Je komt tot de kern van datgene dat zich blijft herhalen in je relatie. Die kern bevindt zich in het diepste zelf van de ander (of jezelf), waardoor je veel meer begrip kunt opbrengen voor datgene dat zich maar blijft herhalen, ook al heb je het al tientallen keren besproken en jij en de ander het nu toch wel eens zou moeten weten.”

Sfeer impressie van de cursus van 30-01-15 t/m 01-02-15

Download hier de folder over de relatiecursus houd me vast.

Benieuwd naar wat anderen zeggen over de Houd me vast cursus? Bekijk dit filmpje !

Wil je liever kortdurende individuele therapie? Bekijk de informatie over het relatieweekend.

Download hier de algemene voorwaarden  voor de Houd me vast cursus.

“Intimacy = intomeyousee”

Unknown