Wat cliënten over Bregje zeggen: reviews

Sommige cliënten laten op Google een review achter, maar niet iedereen vind dat prettig omdat je dat niet anoniem kunt doen. Begrijpelijk!

Hier plaats ik reviews van mensen die liever anoniem blijven.

reviews

“Lieve Bregje (of ‘de Breg’, zoals we altijd aan jou refereren), dank je wel voor al jouw steun dit jaar. Het gaat (mede dankzij jou) ontzettend goed met ons. Je mag trots zijn op hoe jij je werk doet! Met passie, nuchterheid en een goede dosis humor. We hopen stiekem dat we je niet nodig hebben maar als dat toch zo blijkt te zijn, ben jij de eerste die we bellen! Ik weet dat de deur altijd wagenwijd open staat! Alvast een fijne jaarwisseling.”

R & E
 Amsterdam

” We zijn een paar maanden terug bij jou geweest en ik moet nog vaak aan je denken. Ik wilde je even een review geven. We zijn superblij wat je voor ons hebt betekent. Het gaat nu hartstikke goed en we hebben echt heel veel aan jouw tools. En elke keer als het weer even niet gaat, dan kijken we even terug in jouw mails, hoe was het ook al weer. Dus daar wilde ik je heel erg voor bedanken én dat even teruggeven. Want ik kan me heel goed voorstellen dat je mensen krijgt die komen met problemen en als het dan weer goed gaat hoor je niks meer. Dus bij deze, heel erg bedankt en we zijn echt heel blij wat je voor ons hebt betekent. En wie weet mocht het nog een keer nodig zijn of we willen verder bouwen dan komen we zeker weten weer terug bij jou. Fijne dag!”

N & D

Zaandam

“It’s been a pleasure to be on this journey with your guidance and support 🙂 Couldn’t be more in love and happier in our relationship as I feel now so, thanks again.”

Anoniem

Amsterdam

“Wij zeiden onlangs tegen elkaar; laten we Bregje eens een mailtje sturen om te vertellen dat we nog steeds bij elkaar zijn en dat het zo goed met ons gaat. Wat zijn wij toch blij dat wij destijds bij jou kwamen ten tijde van onze crisis. We voelen ons meer verbonden dan ooit in onze relatie en staan nog steeds te kijken van hoe wij dit aangegaan zijn, ons ontwikkeld hebben en hoe het openen van onze relatie ons zo dicht bij elkaar heeft gebracht. En denken daarbij terug aan de ontzettend constructieve, fijne, verbonden gesprekken met jou, hoe je ons liet voelen dat we onderliggend aan alles wat wankelde, er een basis is van onvoorwaardelijke liefde.”

Anoniem

Amsterdam

“Een half jaar geleden hakten we de knoop door en zagen we in dat de moeilijke gesprekken die steeds vaker terugkeerden in onze relatie, niet uit zichzelf makkelijker zouden worden. We besloten dat we hierbij hulp konden gebruiken. Al snel kozen we voor een intensieve therapie en geen losse sessies waarbij we een x-aantal keren tijd vrij zouden moeten maken voor een uurtje op de bank. En dat was een heel goede keuze. We maakten allebei een top 3 en Bregje kwam op nummer 1. We hebben een heel goede keus gemaakt! Ruim een week geleden dompelden we ons onder in Bregjes woman-cave waar het na een onwennige eerste landing al heel snel compleet veilig voelde. Bregje had een programma gemaakt en gelukkig merkten we al snel dat de uitvoering hiervan maatwerk was. Ze bewoog voortdurend mee met ons tempo en onze energie. Bregje is een echte professional, heeft een enorme dosis kennis en ervaring. Ze voelde al heel snel vertrouwd en bleef tegelijkertijd professioneel. We voelden ons gezien en gehoord. De dagen bestonden uit achtergrondinformatie, persoonlijke geschiedenis delen en oefenen. Eerst een beetje spannend om in het bijzijn van een derde onze troubles te bespreken maar al snel werd zelfs dat gemakkelijk. Omdat we de gesprekstechnieken zo vaak hebben geoefend lukte het ook heel makkelijk om deze thuis toe te passen. Intensieve therapie met een lach en een traan in een prettige omgeving en professionele begeleiding. We hopen onszelf zo nu en dan een opfriscursus bij Bregje kado te doen.”

A & K

Holten. Privé relatieweekend.

Wat mij gelijk vooral opviel , was hoe Bregje zich 200% inzet voor haar cliënten. Je merkt echt dat ze veel huiswerk doet buiten de sessies om en zich ECHT met hart en ziel inzet voor de therapie sessies. Je krijgt zeker waar voor je geld! Wij kregen vooral handvaten om samen zelf aan de slag te gaan. Hele handige tools om positiever in de relatie te gaan staan en elkaar positiever te benaderen. Daarover kun je al het een en ander ook op haar website vinden. Wat Bregje speciaal maakt is, naast haar volledige toewijding, dat ze erg betrokken is om te helpen waar ze kan. Als iets niet werkt of niet slaagt dan zal ze gelijk zoeken naar een andere weg of methode. Ze heeft ook veel kennis. Voorwaarde is wel dat beide partners zich thuis inzetten en haar tools gebruiken om elkaar positiever te benaderen. In ons geval is er meer oud zeer aan de orde en heeft Bregje zich dan ook volledig ingezet om voor ons het juiste vervolgtraject te vinden. Bedankt Bregje!

Anoniem

Amsterdam

“Na 16 jaar samenzijn (met inmiddels 2 kinderen) wilde we meer verbinding met elkaar en ervoor zorgen dat we beter om zouden leren gaan met elkaars ‘knopjes’ en minder lang afstand voelen als we ruzie hebben (gehad).

Na een uitgebreid ‘marktonderzoek’ hebben we ondanks de afstand voor Bregje gekozen. Het eerste contact (telefonisch en via mail) voelden meteen heel vertrouwd. Er was oprechte interesse, ze schakelde snel en was heel flexibel. Wat we ontzettend fijn vonden is dat we voor de start van ons relatieweekend al veel opdrachten meekregen waarmee we aan de slag zijn gegaan. Dit maakte dat we met een goede basis (aan theorie en inzichten over onszelf) aan het relatieweekend konden starten. Hierdoor hebben de tijd maximaal kunnen gebruiken om te oefenen met alle nieuwe tools.

Bregje gaf ons (en was zelf) precies wat we nodig hadden. En dat deed ze met invoelendheid, oprechte interesse & aandacht, geduld en humor. Bregje zorgde voor een perfecte balans in flexibiliteit en sturing en een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk.  

Ondertussen is het bijna een maand geleden dat we een relatieweekend bij Bregje hebben gehad en we merken nu al dat het een enorme positieve impact heeft op alles wat we doen en voelen. We hebben meer waardering voor elkaar, er is minder boosheid en als er iets van een conflict ontstaat hebben we nu de tools om ervoor te zorgen dat het conflict leid tot meer verbinding en begrip in plaats van afstand. En we zijn pas net gestart!

We hebben nog genoeg te leren (gelukkig maar) en we hebben van Bregje voor het komende jaar nog genoeg ‘leuk huiswerk’ en inspiratie meegekregen om op eigen kracht verder te kunnen. We hopen dat we onszelf om de 1 a 2 jaar een relatie APK’tje bij Bregje cadeau kunnen blijven doen.

Nogmaals ontzettend bedankt (ook voor de heerlijke koffie) Bregje en al het goeds gewenst! “

J & L

Helmond. Privé relatieweekend.

“Mijn partner en ik kozen voor Bregje omdat zij ons in eerste instantie een goed en welkom gevoel gaf. Ik zag dat ze passie heeft voor haar vak en door haar soms humoristische manier van coaching werkte het erg prettig. Ze heeft ons geleerd om op een andere manier naar elkaar te kijken en ons dieper inzicht gegeven in waarom je soms in bepaalde situaties beland. Wij nemen dit mee in de toekomst en hebben weer veel meer vertrouwen gekregen in elkaar en kunnen nu ook veel meer aan. Wij durven weer vooruit te kijken en elkaar veel meer te waarderen.”

S & Y

Amsterdam

De gesprekken tijdens de relatietherapie vond ik heel prettig. De manier hoe de gesprekken waren opgebouwd en overgebracht was helder en goed te begrijpen en uit te voeren. De aandacht en empathie die de therapeute ons gaf was zeer aansprekend, steunend en positief. Met wederzijds respect konden we als stel onze problemen verduidelijken en hebben we goede gesprekken kunnen voeren.

Anoniem

Landsmeer.

“Ik raad Bregje aan iedereen aan. Ze is emphatisch en competent en komt snel tot de kern. Ik ging met nieuwsgiergheid naar Bregje toe voor mijn rijangst onder het mom van ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Maar ECHT het WERKT! Ze heeft mij van mijn rijangst afgeholpen met de PSych-K methode, al na 1 sessie. Iets wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden. Ik rijd met het grootste gemak overal heen. Dit heeft m’n wereld aanzienlijk vergroot. Dank je wel!”

K.D.
Amsterdam

“Over Psych K – Wat een geweldige snelle manier om basisovertuigingen, die mijn geluk jaren hebben tegengewerkt, om te kunnen draaien. Ik voel en merk dagelijks het grote verschil in mijn leven. Ik zie nu een half glas vol! Over Bregje – Ze is betrokken, persoonlijk en licht. Voelde mij meteen op mijn gemak en ik kon mij makkelijk openstellen. Betrouwbare coach!”

R.K
Amsterdam

“Het heeft me meer verbinding doen voelen met zowel mijzelf als mijn partner. Ik voel me meer gezien en zie hem beter. Het geeft inspiratie om op voort te borduren.”

Anoniem
Deelnemer LetLOVEshine!

“Inspirerend en praktische handvatten om mijn relatie verder te verdiepen. In verbinding met elkaar en ook om te realiseren hoeveel liefde en verbinding er is! Een kado deze dag!”

A & M
Amsterdam. Deelnemer LetLOVEshine!

“Na even twijfelen of het wel iets voor ons was kozen we bewust voor deze dag. Het gaf ons de inzichten die we nodig hebben om een nieuw hoofdstuk aan te gaan. Een echte aanrader.”

S & G
Hoogstraten. Deelnemer LetLOVEshine!

“Ondanks de vervelende afloop heb ik de therapie erg fijn gevonden en veel geleerd. Je bent een geweldige therapeut! Heel fijn hoe je met humor en eigen voorbeelden ons hebt geholpen. Dank je wel!!.”

M.
Zaandam

“Terwijl ik dit schrijf en teruglees klinkt het bijna alsof het superlang geleden is dat ik mezelf zo in de weg zat, terwijl ik er dik 1,5 jaar mee heb rondgelopen, met een oorsprong van nog wel langer geleden. Het is ongelooflijk.

Het (psych-k) heeft een soort ruis op de lijn weggehaald op een magische manier en ik ben er superdankbaar voor. Het is echt zo krachtig.

Bregje is superwarm en hartelijk en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ondertussen begeleid ze je gestructureerd stapje voor stapje naar daar waar je moet zijn, zonder dat je het zelf doorhebt.”

P.P.
Amsterdam. Psych-k traject.

“Ik kwam bij Bregje omdat ik onnodig veel stress voelde, met name rondom schoolwerk. Met Psych-K zijn we één voor één mijn doelen langsgegaan, en na elke sessie voelde ik me beter. Het is nu drie maanden sinds de afsluiting van mijn traject en ik zit op dit moment in een behoorlijk drukke periode van mijn studie. Desondanks voel ik me kalm en in control; een wereld van verschil met een aantal maanden geleden. Waar ik me vroeger schuldig voelde als ik iets leuks ging doen, heb ik nu een goede balans gevonden tussen studeren en ontspanning. Ik raad Psych-K bij Bregje aan iedereen aan; het doet wonderen! .”

V.D.
Amsterdam. Psych-k traject.

“Je verzacht, gaat het begrijpen. Niet ‘wroeten’ in oud zeer, of praten over ‘wat jij vindt en wat ik vind’ maar inzicht krijgen in hoe we in elkaar steken en hoe dit ons gedrag en communicatie beïnvloedt. Het is een andere aanpak; je praat er niet óver maar gaat áchter de communicatie.”

S.D & C.B.
Amsterdam. Deelnemers HMV cursus

“Bregje managed to help us in a short time to rediscover the beauty of our relationship. Daily stuff and old pain distract us from the core of our love. The therapie gave us very clear tools to face misunderstandings. We found back joy and lightness and we are very thankful to Bregje how she guided us in this proces. We defintely recommend her as a therapist, not only because of her professional qualities but also because she´s an very integer and kind person.”

S.K & D.M
Amsterdam

Inmiddels volop bezig met de online cursus Een fijne relatie. Een verademing tov de online poging die we paar jaar eerder elders zijn gestart (en niet afgemaakt). Niet te droge kost, niet te zwaar, fris en herkenbaar. Kortom tot zover happy. 

Dagelijks vertellen we elkaar wat we gewaardeerd hebben. Aan elkaar en nu ook met de kinderen! Iedere avond voor het slapen gaan van de kinderen liggen we allemaal even in het grote bed. Dan vertellen wij als ouders ieder kind wat we die dag fijn vonden aan ze. Daarna mogen ze één voor één vertellen wat ze bij de ander die dag fijn vonden. De grap is dat ze nu zelf vragen om dit te doen. ‘Gaan we weer zeggen wat we fijn vonden papa?’. Superleuk om te doen en de kids genieten ervan.

De online coaching sessies die bij de uitgebreide online relatiecursus horen blijken net zo fijn als de zelfstudie modules.

Het is net alsof je echt tegenover Bregje in haar praktijk zit. Ze creëert een veilige en vertrouwde (digitale) omgeving. Hierbij is ze in haar aanpak persoonlijk. Ze is niet dominant aanwezig, maar weet op subtiele wijze de juiste sturing te geven. Dat maakt haar begeleiding van de oefeningen heel prettig. Ze stelt de juiste vragen en heeft echt oog voor wat er speelt. 

Erg blij met de keuze voor deze online cursus. De online coaching sessies zijn een aanrader.

E.B & S.S
Ede. Deelnemers online cursus Een fijne relatie.

“Ik zou de cursus aanbevelen omdat het zo effectief is. Het is ook fijn dat de insteek niet is dat er een probleem is, er is geen oordeel.”

A.S.
Diemen. Deelnemers HMV cursus

“Bregje voelt perfect aan op welk moment ze mij het beste steunt met een opdracht, met een invoelende, warme opmerking of juist door mij alle ruimte te geven om mijn emoties te laten zien. Daarnaast weet ze altijd net die vraag te stellen waardoor ik na ga denken over dingen die ik als vanzelfsprekend aannam ”

L.N.
Diemen. Deelnemers HMV cursus

“Bregje is oprecht, open en flexibel. Ze verkent aan het begin van het gesprek de stemming van dat moment en gaat vanuit daar het gesprek in.”

M.D.
Utrecht

“Het traject is anders verlopen dan ik voor ogen had. Toen ik begon was dat met het idee om mijn relatie te redden. Die strandde 2 sessies en nog geen 2 maanden verder. Na een poosje werd het tijd om aan mezelf te werken, de scheiding een plaatsje te geven en op zoek te gaan naar mezelf. Het was fijn om dat bij Bregje te doen omdat ze ons samen nog had meegemaakt. Ik ben een aantal keren geweest en door de rust en vragen die mij gesteld werden kon ik goed nadenken over het verleden maar ook over de toekomst. Ze stuurde het proces op een juiste en natuurlijke manier. Het was een plezierige manier om dit nare proces te verwerken. Het heeft me gebracht waar ik wilde zijn”.

E.W.
Amsterdam

“Heee Bregje. Ik heb vandaag mijn rij examen gedaan. Ik heb je oefeningen nog gedaan vooraf en het heeft me heel erg geholpen. Ik ben nu namelijk geslaagd! Ik ga morgen mijn rijbewijs aanvragen. Dank je wel daarvoor.”

R.W.
Driebergen

“Er was veel tijd voor oefenen en de begeleiding was volledig, intensief, persoonlijk en effectief. Het voelde veilig. De groepsvorm werkt goed: je hoeft niet openhartig te zijn en toch heb je het gevoel dat je iets deelt. De weekend setup past goed bij een druk leven met veel verantwoordelijkheden. Je kan in korte tijd een intensief proces doorgaan samen, zonder de afleidingen van alle dag.”

S.D & C.B.
Amsterdam. Deelnemers HMV cursus.

“Vrienden van ons raadden de APK van Bregje al aan. Waarom niet periodiek eens met een professional sparren over de ups en downs en de voortgang van je relatie? En de manier waarop jij zelf als individu en jullie als stel hiermee omgaan? Dat gaat niet betekenen dat je na de APK niet nog steeds in dezelfde valkuilen gaat stappen, maar bewustwording van bepaalde patronen en beperkende overtuigingen zijn een eerste stap om dingen beter te krijgen en meer begrip en oog voor elkaars perspectief te ontwikkelen. Bregje is sensitief en kundig, en heeft een fijne manier van doen om persoonlijke zaken bespreekbaar te maken. Wat ons betreft zeker een aanrader, en zeker de moeite van het herhalen waard!”

E.H & T.E
Amsterdam. Relatie APK dag gedaan.

“Ik voelde me in m’n waarde gelaten en voelde me vrij om te zeggen wat ik vond en dacht. Het traject heeft me handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kon gaan.”

M.K.
Amsterdam.

“Onlangs hebben we na drie jaar voor de tweede keer een relatie-apk dag gedaan. We vonden het een leuke en goede dag, zeker intensief maar de moeite waard want het heeft ons stof tot nadenken en bespreken gegeven. We houden het er zeker in met het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’.”

S.P & T.M
Amsterdam. Relatie APK dag gedaan.

“Doordat Bregje mijn positieve kanten zo belichtte dat ik die ook weer zag, kreeg ik meer kracht om te dealen met moeilijke dingen en kon ik grote keuzes maken.”

J.S.
Amsterdam.

“Lieve Bregje, hoe is het met je? We wilden je laten weten dat we een jaar later, nog steeds heel gelukkig zijn samen. We plukken nog dagelijks de vruchten van het EFT proces. En daar zijn we heel dankbaar voor. We gaan zelfs trouwen in september!”

S. K.
Amsterdam.

“Psych-K is wel een heel bijzondere methode om blokkades en angsten weg te halen. En ik vond het heel fijn om dit met Bregje te doen, ze luistert echt naar wat ik zeg en vanaf het begin voelde ik me al vertrouwd bij haar.”

S.W.
Amsterdam.

“Ze stelt op het juiste moment, op een hele open manier, precies de goede vragen waardoor ik ineens zag wat voor een impact bepaalde gedachtepatronen en handelingen in mijn leven hadden en hoe dat me beperkte en tegenhield om vol te leven.”

H.T.
Amsterdam.

“Je komt tot de kern van datgene dat zich blijft herhalen in je relatie. Die kern bevindt zich in het diepste zelf van de ander of jezelf, waardoor je veel meer begrip kunt opbrengen voor datgene dat zich maar blijft herhalen, ook al heb je het al tientallen keren besproken en jij en de ander het nu toch wel eens zou moeten weten.”

A.S & K.S.
Diemen. Deelnemers HMV cursus.

“Bregje is echte professional met hart voor haar cliënten. Dat voel je. Zij is duidelijk in wat ze doet en ze neemt je als het ware aan de hand, en brengt je zo daar waar je zijn moet. Dat doet ze door goed te blijven luisteren, alert te zijn en door op het juiste moment vragen te stellen. Zodat je zelf tot inzicht kunt komen. Het is als het ware een ontdekkingsreis die je zelf maakt, maar Bregje gidst je met vaste hand door het soms verwarrende landschap van emoties, gevoelens en gedachtes. Laat je zien dat je in patronen vast kunt zitten en dan letterlijk de weg niet meer vindt. HMV is de landkaart die we met haar hebben verkend. Nu kunnen we zelf verder.”

A.K.
Bunnik. Prive HMV weekend.

Doe hier alsjeblieft aan mee als stel. In welke fase van de relatie je ook zit. Je krijgt ontzettend veel inzichten in de theorie rondom relaties, maar krijgt ook alle ruimte om te duiken in je eigen patronen en hier de verbinding te leggen met elkaar. Als je kiest voor liefde, als je kiest voor elkaar, kies voor je Let Love Shine. Dankjewel lieve Bregje en Heidy!!

Anoniem
Deelnemer LetLOVEshine!

Voor mij als man die op verzoek van partner is op komen draven is het echt een bijzondere dag geweest. Onze relatie was al goed maar toch zorgt deze APK dag dat je met andere ogen naar situaties binnen je relatie kijkt. En geloof mij, de liefde is alleen maar sterker geworden. Er wordt gezorgd voor een veilige ruimte waarin jij je vrij zal voelen om te delen. Dus naar mijn idee een aanrader voor elke relatie. Let love shine!

Anoniem
Deelnemer LetLOVEshine!

Een cadeau om in de drukte van werk en jonge kinderen een hele dag door te brengen met rust en aandacht, voor elkaar en voor onze relatie. Met waardevolle oefeningen, een kundig team, ruimte voor plezier en verbinding, in een ontspannen en veilige context.

Anoniem
Deelnemer LetLOVEshine!

“Het coach traject heeft me geholpen andere zaken opzij te zetten en te durven kiezen voor mezelf.”

N.B.
Amsterdam.

“Door de gesprekken met Bregje sta ik meer open, ze heeft meer bewustzijn naar mijn emotionele en mentale gebied gebracht. Ik voel me nu lichter en er is meer acceptatie.”

A.R.
Den Haag.

“Als wij denken dat er geen opening meer is, zet Bregje een deur op een kier.”

J.V. & C.V.
Amsterdam.

Lieve Bregje,

Alweer 3 jaar geleden ronden wij onze therapie bij jou af. Door het “Hou me vast weekend” en de sessies die we samen met jou hadden is ons leven zo dramatisch veranderd. We zijn ontzettend gelukkig samen, weten conflicten zo veel beter op te vangen en voeden samen onze twee kindjes op. We praten veel, we geven elkaar veel meer ruimte en zijn daardoor veel dichter tot elkaar gekomen. Voor mij was er 1 specifiek moment in de therapie die zoveel veranderd heeft; je vroeg mij of hij verantwoordelijk was voor mijn geluk? Ik zei “Ja” en wist op dat moment zo zeker dan dat zo was. Als ik nu op die overtuiging terug kijk denk ik dat ik het in mijn leven nog nooit zo fout heb gehad. Het bewustzijn dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk kwam als een bevrijding en een last. Dat was nog al wat, dat ik het helemaal zelf moest fixen maar tegelijkertijd gaf het mij ook de controle terug. Inmiddels is dit thema niet meer zo groot, omdat we gelukkig zijn samen en heel graag bijdragen aan elkaars levensgeluk, beter grenzen aangeven en veel beter kunnen vragen om hulp wanneer we die nodig hebben. De effecten van jouw begeleiding gaan zo ver dat ik mijn passie weer onder ogen durfde te zien, naar school ben terug gegaan en mijn therapie opleiding heb aangevuld met een diploma tot gezinscoach, ik gun zoveel meer gezinnen dit geluk!

Dus dank je wel voor je aandacht, interesse en expertise. Ik hoop dat het leven jou ook toelacht.

S.D.
Amsterdam.