OUDERS.NL

OUDERS.NL2023-12-07T22:56:33+02:00
  • ouders.nl

Mijn artikelen op Ouders.nl

Nieuw jaar, nieuwe kansen…

Superleuk!!!! Ik ben gevraagd om als relatie-expert artikelen te schrijven voor Ouders.nl. Het is mijn missie om relatiekennis te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te helpen aan een fijne relatie, dus natuurlijk was mijn antwoord op die vraag ‘ja’. Vanaf nu, (begin 2021) verschijnt er dus iedere maand een artikel van mij op Ouders.nl. Een artikel waarin ik relatiekennis deel, relatieproblemen bespreek en relatietips geef.

Heb jij ideeën voor leuke artikelen? Wil je bepaalde dingen weten over relaties, of relatietips terugvinden in een artikel dat ik voor Ouders.nl schrijf?

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën.

Dus je mag me altijd een mailtje sturen, graag zelfs!


Ga naar de bovenkant