In deze podcast ga ik in gesprek met Mathijs Dingjan van Mannenbrein over hechting en de invloed daarvan op je relaties.

Toen hij me vroeg voor deze podcast kende ik hem nog niet. Maar ik merkte in het telefoongesprek meteen dat hij net zo gepassioneerd bezig is met relaties als ik.

En wat is er nou leuker voor iemand die zo graag over relaties praat als ik? Praten met iemand die net zó graag over relaties praat als ik. 🙂

En wow, wist ik veel dat hij zoveel bereik had? Ik kreeg en krijg nog steeds reacties van mensen van over de hele wereld over deze aflevering. Mensen vertellen me dat ze er zoveel aan gehad hebben en zoveel hebben geleerd.

Daar word ik nou echt ontzettend blij van!

Wil jij ook meer leren over  relaties en de invloed van hechting én meer? (want we hebben het over van alles en nog wat…)

Beluister dan deze podcast.

Dit was wat Mannenbrein er zelf over zei:

Herken jij veilige hechting?

In de afgelopen afleveringen hebben we het vaker gehad over ‘veilige hechting’. Maar wat is dat nou en hoe herkennen we dit?

In deze aflevering verwelkom ik Bregje (Relatietherapeut) zij vertelt ons meer over reageren vanuit emotie in het brein, het creëren van negatieve patronen en het herkennen van een veilige hechting.

Leg je mentale notitieblok klaar en ontdek hoe jij jouw liefdesleven transformeert!

🎧 Check deze aflevering van Mannenbrein op een van deze kanalen, of bekijk de video hiernaast op Youtube.

Wil je meer podcasts luisteren met mij erin? Check dan even deze pagina: Bregje te zien bij