Liefdesbang

Veel mensen zijn in hun kern liefdesbang. Ze willen wel verbinden met een ander, maar door allerlei ingewikkelde oude patronen vinden ze dat heel erg eng en ze zorgen er daardoor onbewust voor dat een diepe verbinding niet tot stand komt. Ze saboteren dus hun eigen liefdesgeluk.

Ongewenst single

Single coaching is er voor mensen die single zijn maar liever een relatie zouden hebben. Mensen die liefdesbang zijn en te maken hebben met patronen van verlatings- of bindingsangst. Ze worden bijvoorbeeld wel verliefd maar zijn het elke keer weer na enkele weken weer zat. Of ze kunnen hun grenzen niet goed aanvoelen en aangeven. Ze geven veel te veel, waardoor ze uiteindelijk uitgeput en alleen achterblijven.

Sommige mensen  groeiden op in een familie waar angst of geweld voorkwam. Ze hebben vanuit huis meegekregen dat liefde gepaard gaat met een gevoel van onveiligheid waardoor ze nu steeds een verkeerde partner aantrekken.

Andere mensen herkennen zich niet zozeer in het liefdesbange patroon maar willen nu toch wel eens uitzoeken waarom hun relaties elke keer stuklopen of waarom ze nooit een relatie krijgen of kunnen vasthouden. Of ze hebben last van liefdesverdriet en zoeken ondersteuning om om te gaan met hun emoties.

Kortom: er kan van alles spelen waardoor  je relaties niet zo gaan als jij zou willen. Wil je uitzoeken wat jou belemmert in de liefde? Single coaching helpt je bij dat proces.

Liefdesbang

Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek of single coaching iets voor jou is. Of 


“Alleen ga je snel, samen kom je verder.”

African proverb