Ben je ook gek op relatietestjes?

Op deze pagina vind je een verzameling relatietestjes waarmee jij jezelf en je geliefde nog beter kan leren kennen!


De relatiefase test.

Elke relatie doorloopt verschillende fasen. Vooral fase 2 is een spannende. Maar als je die doorkomt kom je in rustiger vaarwater en kan het wel eens zijn dat jullie nog heel lang bij elkaar zullen blijven… In welke fase zit jullie relatie?

Lees meer….


Welke liefdestaal spreek jij?

Gary Chapman ontdekte dat er 5 talen zijn waarin mensen hun liefde tonen. 5 Liefdestalen dus. Het kan erg handig zijn elkaars taal te kennen, want anders gaan er wellicht goedbedoelde liefdesuitreikingen verloren. Wil je weten welke liefdestaal jij spreekt?

Lees meer….


Op welke manier zeg jij sorry?

Met deze test ontdek je welke verontschuldigingstaal jij spreekt. Hij is ontworpen door Jennifer Thomas en Gary Chapman, bekend van de 5 liefdestalen. Uit het boek: ‘Als sorry niet meer helpt, Eerste Hulp Bij (relatie) Ongelukken’. Ook met deze talen is het enorm handig om te overleggen welke taal jij spreekt en welke je partner. Juist niet op het moment dat er een echt sorry nodig is, maar als het rustig is tussen jullie. Sorry zeggen is voor veel mensen best lastig, en het overleggen over deze talen geeft houvast.

Wil je weten welke sorry taal jij spreekt? Doe de relatietest!
Lees meer….

relatietest


“Tell me how you were loved, and I will tell you how to make love.”

Esther Perel