REFERENTIES

“Bregje managed to help us in a short time to rediscover the beauty of our relationship. Daily stuff and old pain distract us from the core of our love. The therapie gave us very clear tools to face misunderstandings. We found back joy and lightness and we are very thankful to Bregje how she guided us in this proces. We defintely recommend her as a therapist, not only because of her professional qualities but also because she´s an very integer and kind person.”

S.K & D.M

Amsterdam

“Je verzacht, gaat het begrijpen. Niet ‘wroeten’ in oud zeer, of praten over ‘wat jij vindt en wat ik vind’ maar inzicht krijgen in hoe we in elkaar steken en hoe dit ons gedrag en communicatie beïnvloedt. Het is een andere aanpak; je praat er niet óver maar gaat áchter de communicatie.”

S.D & C.B.

Amsterdam. Deelnemers HMV cursus

“Ik zou de cursus aanbevelen omdat het zo effectief is. Het is ook fijn dat de insteek niet is dat er een probleem is, er is geen oordeel.”

A.S.

Diemen. Deelnemer HMV cursus.

“Bregje voelt perfect aan op welk moment ze mij het beste steunt met een opdracht, met een invoelende, warme opmerking of juist door mij alle ruimte te geven om mijn emoties te laten zien. Daarnaast weet ze altijd net die vraag te stellen waardoor ik na ga denken over dingen die ik als vanzelfsprekend aannam ”

L.N

Amsterdam

“Bregje is oprecht, open en flexibel. Ze verkent aan het begin van het gesprek de stemming van dat moment en gaat vanuit daar het gesprek in.”

M.D.

Utrecht

“Onlangs hebben we na drie jaar voor de tweede keer een relatie-apk dag gedaan. We vonden het een leuke en goede dag, zeker intensief maar de moeite waard want het heeft ons stof tot nadenken en bespreken gegeven. We houden het er zeker in met het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’”.

S.P & T.M

Amsterdam. Relatie APK dag gedaan.

“Het traject is anders verlopen dan ik voor ogen had. Toen ik begon was dat met het idee om mijn relatie te redden. Die strandde 2 sessies en nog geen 2 maanden verder. Na een poosje werd het tijd om aan mezelf te werken, de scheiding een plaatsje te geven en op zoek te gaan naar mezelf. Het was fijn om dat bij Bregje te doen omdat ze ons samen nog had meegemaakt. Ik ben een aantal keren geweest en door de rust en vragen die mij gesteld werden kon ik goed nadenken over het verleden maar ook over de toekomst. Ze stuurde het proces op een juiste en natuurlijke manier. Het was een plezierige manier om dit nare proces te verwerken. Het heeft me gebracht waar ik wilde zijn”.

E. W.

Amsterdam

“Bregje is echte professional met hart voor haar clienten. Dat voel je. Zij is duidelijk in wat ze doet en ze neemt je als het ware aan de hand, en brengt je zo daar waar je zijn moet. Dat doet ze door goed te blijven luisteren, alert te zijn en door op het juiste moment vragen te stellen. Zodat je zelf tot inzicht kunt komen. Het is als het ware een ontdekkingsreis die je zelf maakt, maar Bregje gidst je met vaste hand door het soms verwarrende landschap van emoties, gevoelens en gedachtes. Laat je zien dat je in patronen vast kunt zitten en dan letterlijk de weg niet meer vindt. HMV is de landkaart die we met haar hebben verkend. Nu kunnen we zelf verder”.

A.K.

Bunnik. Prive HMV weekend

“Je komt tot de kern van datgene dat zich blijft herhalen in je relatie. Die kern bevindt zich in het diepste zelf van de ander of jezelf, waardoor je veel meer begrip kunt opbrengen voor datgene dat zich maar blijft herhalen, ook al heb je het al tientallen keren besproken en jij en de ander het nu toch wel eens zou moeten weten.”

A.S & K.S.

Diemen. Deelnemers HMV cursus.

“Er was veel tijd voor oefenen en de begeleiding was volledig, intensief, persoonlijk en effectief. Het voelde veilig. De groepsvorm werkt goed: je hoeft niet openhartig te zijn en toch heb je het gevoel dat je iets deelt. De weekend setup past goed bij een druk leven met veel verantwoordelijkheden. Je kan in korte tijd een intensief proces doorgaan samen, zonder de afleidingen van alle dag.”

S.D & C.B.

Amsterdam. Deelnemers HMV cursus.

“Door de gesprekken met Bregje sta ik meer open, ze heeft meer bewustzijn naar mijn emotionele en mentale gebied gebracht. Ik voel me nu lichter en er is meer acceptatie.”

A.R.

Den Haag

“Als wij denken dat er geen opening meer is, zet Bregje een deur op een kier.”

J.V. & C.V.

Amsterdam

“Het coach traject heeft me geholpen andere zaken opzij te zetten en te durven kiezen voor mezelf.”

N.B.

Amsterdam

“Ze stelt op het juiste moment, op een hele open manier, precies de goede vragen waardoor ik ineens zag wat voor een impact bepaalde gedachtepatronen en handelingen in mijn leven hadden en hoe dat me beperkte en tegenhield om vol te leven.”

H.T.

Amsterdam

‘Ik voelde me in m’n waarde gelaten en voelde me vrij om te zeggen wat ik vond en dacht. Het traject heeft me handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kon gaan.’

M. K.

Amsterdam

“Doordat Bregje mijn positieve kanten zo belichtte dat ik die ook weer zag, kreeg ik meer kracht om te dealen met moeilijke dingen en kon ik grote keuzes maken.”

J.S.

Amsterdam

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!