Herken je je in een of meerdere van onderstaande zinnen? Dan is PSYCH-K® misschien iets voor jou!

 • Hoe kom ik van mijn rijexamen angst af?

 • Ik heb een slechte relatie met mijn moeder.

 • Ik wil stoppen met roken.

 • Ik heb last van stress.

 • Ik heb rijangst.

 • Hoe kom ik van mijn faalangst af?

 • Ik ben erg onzeker.

 • Ik praat moeilijk over mijn gevoelens.

 • Hoe kan ik beter slapen?

 • Hoe kan ik mijn hoogtevrees overwinnen?

 • Ik ben bang voor ….

 • Ik zit in een dip.

 • Ik mag geen fouten maken.

 • Ik kan het niet.

 • Ik ben het niet waard.

 • Ik heb examenvrees.

 • Ik moet altijd zo veel.

 • Mijn baby huilt voortdurend.

 • Ik wil me spiritueel ontwikkelen.

 • Ik hou mijn goede voornemens nooit vol.

PsychK

PSYCH-K ® is ook iets voor jou als onderstaand gedicht je aanspreekt:

‘Onze grootste angst’.

Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn. We zijn het allerbangst voor het licht in ons, niet voor onze duisternis.

We vragen ons af: ‘Wie ben ik, dat ik briljant, buitengewoon aantrekkelijk, talentvol en geweldig zou zijn?’. Maar waarom eigenlijk niet? Je bent toch een kind van God? je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen.
Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen. We zijn geboren om de glorie van God, die in ons schuilt, te manifesteren. Dat licht bevindt zich niet in sommigen van ons, het is aanwezig in ieder mens.

En als we ons eigen licht laten schijnen, geven we anderen onbewust toestemming dat ook te doen. Wanneer we bevrijd zijn van onze angst, worden ook anderen door onze aanwezigheid automatisch van angst bevrijd.

Marianne Williamson

Enkele ervaringen van cliënten: (klik hier voor meer referenties)

“Terwijl ik dit schrijf en teruglees klinkt het bijna alsof het superlang geleden is dat ik mezelf zo in de weg zat, terwijl ik er dik 1,5 jaar mee heb rondgelopen, met een oorsprong van nog wel langer geleden. Het is ongelooflijk.

Het (psych-k) heeft een soort ruis op de lijn weggehaald op een magische manier en ik ben er superdankbaar voor. Het is echt zo krachtig.

Bregje is superwarm en hartelijk en voelt precies aan wat je nodig hebt. Ondertussen begeleid ze je gestructureerd stapje voor stapje naar daar waar je moet zijn, zonder dat je het zelf doorhebt.”

– P.P.

“Over Psych K – Wat een geweldige snelle manier om basisovertuigingen, die mijn geluk jaren hebben tegengewerkt, om te kunnen draaien. Ik voel en merk dagelijks het grote verschil in mijn leven. Ik zie nu een half glas vol! Over Bregje – Ze is betrokken, persoonlijk en licht. Voelde mij meteen op mijn gemak en ik kon mij makkelijk openstellen. Betrouwbare coach!”

– R. K.

“Heee Bregje. Ik heb vandaag mijn rijexamen gedaan. Ik heb je oefeningen nog gedaan vooraf en het heeft me heel erg geholpen. Ik ben nu namelijk geslaagd! Ik ga morgen mijn rijbewijs aanvragen. Dank je wel daarvoor.”

– R. W. (Driebergen)

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?  Neem contact op. Of


“Gedachten zijn illusies, meer niet. Tenzij jij ze gelooft. Dan worden ze jouw waarheid.”

Lukine Huizinga