IS PSYCH-K ® IETS VOOR MIJ?

Herken je je in een of meerdere van onderstaande zinnen? Dan is PSYCH-K® misschien iets voor jou!
Mail of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

Hoe kan ik afvallen?

Ik heb een slechte relatie met mijn moeder.

Ik wil stoppen met roken.

Ik heb last van stress.

Ik heb rijangst.

Hoe kom ik van mijn faalangst af?

Ik ben erg onzeker.

Ik praat moeilijk over mijn gevoelens.

Hoe kan ik beter slapen?

Hoe kan ik mijn hoogtevrees overwinnen?

Ik ben bang voor ….

Ik zit in een dip.

Ik mag geen fouten maken.

Ik kan het niet.

Ik ben het niet waard.

Ik heb examenvrees.

Ik moet altijd zo veel.

Mijn baby huilt voortdurend.

Ik wil me spiritueel ontwikkelen.

Ik hou mijn goede voornemens nooit vol.


Pas op: PSYCH-K ® is niet iets voor jou als je denkt: ‘Zo ben ik nu eenmaal en zo zal ik altijd blijven’. Het is wel iets voor jou als je denkt: ‘Zo ben ik nu maar dat zou ik graag anders willen zien’.

PSYCH-K ® is ook iets voor jou als onderstaand gedicht je aanspreekt:

‘Onze grootste angst’.

Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn. We zijn het allerbangst voor het licht in ons, niet voor onze duisternis.

 

We vragen ons af: ‘Wie ben ik, dat ik briljant, buitengewoon aantrekkelijk, talentvol en geweldig zou zijn?’. Maar waarom eigenlijk niet? Je bent toch een kind van God? je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor te doen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in je schulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouw aanwezigheid onzeker zullen voelen.
Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen. We zijn geboren om de glorie van God, die in ons schuilt, te manifesteren. Dat licht bevindt zich niet in sommigen van ons, het is aanwezig in ieder mens.

 

En als we ons eigen licht laten schijnen, geven we anderen onbewust toestemming dat ook te doen. Wanneer we bevrijd zijn van onze angst, worden ook anderen door onze aanwezigheid automatisch van angst bevrijd.

 

Marianne Williamson

 

 
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken? Neem contact op.

afvallen

“Gedachten zijn illusies, meer niet. Tenzij jij ze gelooft. Dan worden ze jouw waarheid. “

Lukine HuizengaThis is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!