Podcast Semi Interessant. Met Ruben en Nick. 29-11-2023

Voorkom een gebroken hart: de sleutels voor liefdevolle relaties en gezond partnerschap, ontdek verborgen patronen in liefde – relatietherapie met Bregje Jonkhart

In september was ik te gast bij Ruben Havertz en Nick Papens, in de podcast Semi Interessant. Het was een leuk gesprek, met veel grappen en grollen, zoals deze jongens meestal hun leuke podcast maken. We hebben uiteindelijk zelfs 3 afleveringen opgenomen.

Semi interessant

Wat zij zelf schrijven bij de eerste aflevering:

“Ontdek de kunst van liefdevolle en gezonde relaties in deze verhelderende aflevering met Bregje Jonkhart, een vooraanstaand relatietherapeut.

Samen met Ruben Havertz en Nick Papens neemt Bregje je mee op een boeiende reis door de complexe wereld van menselijke connecties. Deze aflevering is een schatkist vol inzichten voor wie zijn of haar relaties wil verdiepen en versterken. Duik in de diepte van veilige hechting en leer de vaak verborgen communicatiepatronen herkennen die relaties kunnen maken of breken.

Bregje onthult de subtiele balans tussen geven en nemen in partnerschappen en benadrukt de cruciale rol van empathie en begrip. Ze werkt licht op hoe op onopgeloste conflicten uit het verleden je huidige relaties kunnen beïnvloeden en biedt praktische tips voor het onderhouden van een sterke gezonde relatiebasis.

Bregje benadrukt het belang van bewust zijn van eigen patronen, open communicatie over behoeften en aandacht voor de positieve aspecten in een relatie. Ze legt uit hoe ons brein werkt in de liefde en relaties en hoe gebeurtenissen uit het verleden van invloed kunnen zijn op onze huidige relatiedynamiek.

Over het vinden van de juiste balans tussen verbinding en autonomie of je nu een relatie zit of single bent, de inzichten van Bregje zijn essentieel voor iedereen die streeft naar authentieke liefdevolle verbindingen. Ze sluit de aflevering af met waardevolle tips om je dating leven te verbeteren en te transformeren.”

Podcast

🎧 Check deze aflevering van Semi Interessant op een van deze kanalen:

Wil je meer podcasts met mij luisteren?

Kijk dan even op deze pagina: Bregje te zien bij

podcast semi interessant