Online cursus

Dé online cursus voor een fijne relatie

Herkenbaar?

  • Je bent écht wel blij met elkaar, maar mist de verbinding en intimiteit.
  • Het lijkt soms wel alsof jullie verschillende talen spreken…
  • Er zijn spanningen en irritaties, óók waar de kinderen bij zijn.

Je zou willen dat…

  • Jullie met elkaar kunnen praten zonder steeds diezelfde verwijten…
  • Jullie meer tijd zouden hebben voor intimiteit én voor elkaar…
  • Jullie kinderen opgroeien in een fijne en veilige sfeer

En ze leefden nog lang en gelukkig…

Is het je wel eens opgevallen dat romantische films altijd eindigen wanneer de twee geliefden elkaar gevonden hebben? Dat je niet ziet hoe hun relatie zich ontwikkelt in de loop van de tijd? Hoe de relatie veranderde toen de kinderen kwamen?

Uit onderzoek blijft dat stellen met jonge kinderen zich ongelukkiger voelen dan stellen zonder kinderen. Dus hoe doen ze dat eigenlijk? Dat lang en gelukkig leven?

Als mensen in mijn praktijk komen zeggen ze vaak dingen als: ‘ik voel het niet meer’, ‘ik voel geen verbinding meer’, ‘we hebben geen oog meer voor elkaar’, ‘ik voel me niet gezien en gehoord’….

We zijn gewend alles wat ons dierbaar is te onderhouden: onze auto, ons huis, onze vaardigheden op het werk… Maar als het gaat om relaties denken we dat alles vanzelf zou moeten gaan.

De praktijk wijst uit dat dat niet het geval is. Zo’n 40% van de huwelijken strandt en veel mensen voelen zich niet echt heel lekker in hun relatie. Als ik nieuwe cliënten spreek en relatiekennis met ze deel hoor ik vaak: waarom leren we dát niet op school? En inderdaad, waarom leren we dat niet op school? Een beetje meer kennis zou mensen zoveel helpen!

Is het niet merkwaardig dat iets dat zo belangrijk voor ons is zo weinig aandacht krijgt? Wat mij betreft zouden we op middelbare scholen lesgeven in relaties. Daarom heb ik deze online cursus gemaakt.

In deze online relatiecursus leer je hoe relaties werken en welke invloed jullie relatie en opvoeding heeft op het latere liefdesgeluk van jullie kinderen. Je gaat begrijpen wat er tussen jullie gebeurt zodat je juist in deze uitdagende fase van je leven je relatie fijn kan houden. Op naar een lang en gelukkig leven!

Ja! Ik wil een fijne relatie!
online cursus

Benieuwd wat je allemaal gaat leren?

Neem een kijkje op de offiële pagina.

Wat alvast goed is om te weten: de online cursus combineert mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut met de inzichten van de  meest vooraanstaande modellen op gebied van relatie therapie, zoals onder meer: EFT (Sue Johnson: van het bekende boek Houd me vast), Imago therapie (Harville Hendrix), Gottman institute (John Gottman), Brene Brown en Esther Perel.

Ben je nieuwsgierig, maar weet je nog niet of

deze online cursus iets voor je is?

Schrijf je dan in voor één van mijn gratis masterclasses!

online cursus
Ga naar de officiële site!