Let LOVE shine! RELATIE APK

We investeren in onderhoud van onze huizen en auto’s. We zorgen voor ons lijf door goede voeding en sporten, maar hoe doen we dat eigenlijk met relaties? Vaak hebben we het beeld dat we dat allemaal ‘gewoon maar moeten kunnen’. Maar als we om ons heen kijken zien we dat een fijne verbonden relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is.

We worden verliefd, we gaan van elkaar houden en we willen graag samen zijn en blijven. Maar van de tandpastadopjes tot de drukte op werk of door de impact van kinderen, er is altijd wel iets wat ons weg kan houden van de verliefdheid op elkaar. En in onze pogingen de verbinding te herstellen zitten patronen, gewoontes en overtuigingen ons in de weg. Maar wat als je zo nu en dan zorgt voor een fijne onderhoudsbeurt?

Wetenschappelijk onderzoek en ervaring laten zien dat het van wezenlijk belang is om regelmatig te investeren in je relatie. Dit doe je door tijd voor elkaar vrij te maken, maar ook door de echte gesprekken met elkaar te voeren, jezelf te leren kennen en te onderzoeken wat de patronen in jullie relatie zijn. Relaties die op deze manier investeren in zichzelf blijken gezonder, gelukkiger en langduriger.

LET LOVE SHINE!

Let Love Shine is een dag waarin je weer even de tijd neemt voor elkaar. Een dag om elkaar opnieuw te leren kennen weer verliefd te worden. Deze dag gaan we kijken naar wat er zo leuk is aan jullie, maar ook naar wat jullie kan helpen om het komende jaar (en daarna) ingesleten patronen en gewoontes op een andere manier aan te pakken en zo dicht bij elkaar te blijven, juist ook als je elkaar tegenkomt in de hectiek van het leven. Het is een dag vol plezier, inspiratie, bewustwording en verbinding.

Aan het einde van de dag loop je naar buiten met stralende ogen, vertrouwen in jullie relatie, inzicht in hoe jullie het samen doen en direct toepasbare tools.

INFO

DE NIEUWE DATUM IS BEKEND!!!

De volgende Let LOVE shine! is op zaterdag 12 februari 2022, van 9.30 tot 17.30! bij Noordstraalt, op de NDSM in Amsterdam.

Tickets zijn al verkrijgbaar bij ticketkantoor.

Er is een lunchpauze waarin je een stukje kan gaan wandelen en gebruik kan maken van de tafel vol broodjes en beleg. Je kunt natuurlijk ook je eigen lunch meenemen.

Je kan je aanmelden door een ticket te kopen via ticketkantoor. Na aanmelding krijg je een ‘kennismakingsformulier’, waarin we je wat vragen stellen over jezelf en je relatie. Dit helpt ons om tijdens de dag het programma aan te kunnen passen op wie jullie zijn.

Tijdens de dag is ieder stel bezig met zijn eigen relatie. We doen een aantal dingen in de groep, zoals bijvoorbeeld spelletjes en de theorie doen we met elkaar. Je bent vrij om dingen over je eigen relatie te delen in de groep, dit hoeft niet. 

De prijs van deze dag is 295,- per stel.  Voor de snelle beslissers is er een vroege vogelkorting. Als je je ticket koopt voor december 2021 betaal je slechts 250,-. (het ticket is  geldig per stel)

Vol = vol, dus wees er op tijd bij.

Op de letLOVEshine relatie APK zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Was jij aan aanwezig op de LLS? We ontvangen graag je feedback!

De eerdere Let LOVE shine dagen werden enthousiast ontvangen! 

Enkele reacties van deelnemers:

“Voor mij als man die op verzoek van partner is op komen draven is het echt een bijzondere dag geweest. Onze relatie was al goed maar toch zorgt deze APK dag dat je met andere ogen naar situaties binnen je relatie kijkt. En geloof mij, de liefde is alleen maar sterker geworden. Er wordt gezorgd voor een veilige ruimte waarin jij je vrij zal voelen om te delen. Dus naar mijn idee een aanrader voor elke relatie. Let love shine!”

“Een cadeau om in de drukte van werk en jonge kinderen een hele dag door te brengen met rust en aandacht, voor elkaar en voor onze relatie. Met waardevolle oefeningen, een kundig team, ruimte voor plezier en verbinding, in een ontspannen en veilige context.”

Op deze dag hebben we niet alleen veel handvatten gekregen om de verbinding in onze relatie te verdiepen, maar heeft ook inzicht gegeven in onze patronen en hoe we daarmee om kunnen gaan. Een echte aanrader en met recht een relatie-APK! Mijn hart is verwarmd.”

Doe hier alsjeblieft aan mee als stel. In welke fase van de relatie je ook zit. Je krijgt ontzettend veel inzichten in de theorie rondom relaties, maar krijgt ook alle ruimte om te duiken in je eigen patronen en hier de verbinding te leggen met elkaar. Als je kiest voor liefde, als je kiest voor elkaar, kies voor je Let Love Shine. Dankjewel lieve Bregje en Heidy!!”

“In een open en veilige sfeer kijken naar en werken aan je relatie, heel fijn. Zoveel tools gekregen om te kunnen gebruiken op de momenten dat het even wat minder gaat. Ook de oefeningen waren superwaardevol!”

“Inspirerend en praktische handvatten om mijn relatie verder te verdiepen. In verbinding met elkaar en ook om te realiseren hoeveel liefde en verbinding er is! Een kado deze dag!”

“Nieuwe verbinding in het besef, dat we goud in handen hebben.”

“Ik ben heel blij dat mijn partner en ik dit vooral samen hebben kunnen doen.”

“Het heeft me meer verbinding doen voelen met zowel mijzelf als mijn partner. Ik voel me meer gezien en zie hem beter. Het geeft inspiratie om op voort te borduren.”

“Vooral veel handvatten om samen het gesprek aan te gaan op een constructieve manier.”

“We zijn niet de enige, echtheid, wat er allemaal unspoken blijft (ijsberg), wat ligt er onder…”

“Meer begrijp en openstaan voor mijn partner.”

“Na even twijfelen of het wel iets voor ons was kozen we bewust voor deze dag. Het gaf ons de inzichten die we nodig hebben om een nieuw hoofdstuk aan te gaan. Een echte aanrader.”

”Een fijne mix tussen theorie en praktijk”.

”We zijn in één dag op plekken gekomen waar we doorgaans niet komen.”

Sfeerimpressie van LLS! 

Let Love Shine

TRAINERS

Bregje Jonkhart (Jonkhart & Ziel) – Oprecht, enthousiast, betrokken en kundig.

De laatste jaren merk ik dat ik steeds vaker gebeld wordt door stellen die niet zozeer problemen ervaren, maar  die zich ervan bewust zijn dat het goed en gezond is om hun relatie zo nu en dan wat extra aandacht te geven. Met die mensen doe ik dan een dagje ‘APK’; een op maat gemaakt programma, gericht op versterken van de relatie en het maken van plezier. Deze dagen zijn echt een cadeautje in mijn werk: ze zijn zo leuk om te doen en de stellen zijn er enthousiast over.

In 2019 ging een kleine wens van mij in vervulling: een dag APK voor stellen in groepsverband! Vanuit mijn ervaring met de HMV cursus weet ik dat het werken met stellen in een groep zorgt voor nog meer sfeer, humor en leermomenten en ik kan daarom niet wachten tot deze mooie dag!

Bregje Jonkhart

Foto door Alex Douma | ALX fotografeert. (www.alxfotografeert.nl)

Heidy Torrelli (Sparkle) – Ervaren, scherp en liefdevol, en vol humor.

In mijn werk als trainer en coach de afgelopen acht jaar, merk ik dat mijn grootste passie ligt in het begeleiden van mensen in het ‘worden wie ze al zijn’, om van daaruit een leven vorm te geven wat daadwerkelijk bij hun past en daarmee gelukkiger te zijn in hun eigen leven, werk en gezin.

Ik werk altijd vanuit intuïtie en het moment, met onderliggend een basis in TA, NLP en systemisch werken. Ik begon me te interesseren voor de dynamieken in relaties doordat het me raakte dat ik veel relaties stuk zag lopen, waar mensen wel echt van elkaar hielden, maar niet de juiste tools hadden om de relatie wel te laten slagen. Daar is mijn drive om mensen te ondersteunen in het hebben en houden van gezonde, voedende relaties geboren.

Jonkhart

“The grass is greener where you water it.”

Neil Barringham