Relatieproblemen: ik voel geen liefde meer…

Een stel zit tegenover me. Ze vertellen hun verhaal, vullen elkaar aan, je ziet dat ze elkaar al een hele poos kennen. Maar toch geven ze aan:

We voelen geen liefde meer. We zijn een goed team, en we vinden elkaar meestal ook wel lief, maar we voelen het gewoon niet meer echt. We zijn meer een soort gezinsfabriek’.

Het gebeurt zó vaak. Wat eens héél bijzonder voelde zakt langzaam weg. De liefde lijkt langzaam uit te doven. Er zijn steeds meer irritaties… Hoe kom dat toch? Waarom lijkt de liefde na verloop van tijd langzaam door je vingers te glippen?

Dit is hoe het kan dat je na verloop van tijd geen liefde meer voelt:

Lees verder… op Ouders.nl

Ouders.nl

In 2020 vroeg de uitgever van Ouders.nl of ik als relatie-expert voor hen wilde gaan schrijven.

Aangezien het mijn missie is om relatiekennis te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te helpen aan een fijne relatie, was mijn antwoord op die vraag natuurlijk ´Ja!´

Vanaf 2021 verschijnt er dus regelmatig een artikel van mij op Ouders.nl. Een artikel waarin ik relatiekennis deel, relatieproblemen bespreek en relatietips geef. Hier vind je de artikelen die ik tot nu toe voor Ouders.nl heb geschreven. 

ouders.nl

geen liefde meer