FAQ PSYCH-K®

Hieronder staan de antwoorden op de meest gestelde vragen over PSYCH-K® . Staat je vraag er niet bij? Bel of mail me dan.

Wat gaan we doen in een PSYCH-K ® sessie?

Goede vraag.

Om het heel in het kort uit te leggen: we zoeken uit waar ‘de stress’ voor jou zit. Jouw stress kan veroorzaakt worden door negatieve overtuigingen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bang bent afgewezen te worden door de mensen om je heen. Zo’n overtuiging heeft veel impact. Je kan daardoor last hebben van zenuwen om in het openbaar te spreken, je durft je mening misschien niet te uiten of je gaat enorm voor anderen zorgen opdat ze je aardig zullen vinden.

Het kan ook zijn dat je door een gebeurtenis uit het verleden angstig wordt in een bepaalde situatie. Ik zelf had bijvoorbeeld last van rijangst, terwijl ik wist dat er geen concreet gevaar dreigde. Je kan ook enorm bezorgd zijn over iets dat nog kan gaan gebeuren, de toekomst dus.

Als we weten wat de stress veroorzaakt gaan we ‘balansen’ doen. We gaan meten hoe jouw lichaam reageert op die overtuigingen of situatie. PSYCH-K ® werkt met bioresonantie. We maken dus gebruik van spiertesten.

Vervolgens doorlopen we een protocol, waarmee we een nieuwe overtuiging, of een nieuwe waarneming van de situatie in je onderbewuste zetten.
Het is een proces dat je moet ervaren om te weten of het je kan helpen. Dus ben je nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wie heeft PSYCH-K® eigenlijk bedacht?

PSYCH-K® is bedacht door Rob Williams.
Het algemene doel van PSYCH-K ® is om de individuele en globale spirituele evolutie te versnellen door onderbewuste overtuigingen in overeenstemming te brengen met bewuste wijsheid uit ‘s werelds grote spirituele en intellectuele tradities. De praktische toepassing van deze wijsheid in ons persoonlijke en professionele leven geeft een groter inzicht en tevredenheid, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.
Lees hier meer over Rob Williams en PSYCH-K®.

Kan iedereen het?

Ja! Sterker nog: PSYCH-K® is zo ontworpen dat iedereen het kan leren en op anderen en ook zichzelf kan toepassen! Dus als je merkt dat het iets voor jou is kan je het gemakkelijk zelf leren. Wat nodig is om het te leren of om een sessie bij mij te komen doen is een nieuwsgierige, open houding. Niet teveel nadenken, gewoon over je heen laten komen.

Wat levert PSYCH-K® me op?

PSYCH-K® zorgt ervoor dat je je volle potentieel kan gebruiken. Door alle overtuigingen en ideeën over het verleden en toekomst houden we onszelf tegen in wat we eigenlijk kunnen  bereiken. Het is geen toverdrank, je kan dus ook niet alles ‘wensen’ en dan komt het vanzelf naar je toe. Maar je kunt er de blokkades die je jezelf oplegt mee wegnemen.

Om een voorbeeld te geven: Als jij gaat balansen opdat je een topatleet bent (terwijl je in het nu nog heel onsportief bent en ongezond leeft), hang je niet morgen als een Youri van Gelder ineens in de ringen op Lowlands. Daar moet je alsnog heel hard voor trainen (en waarschijnlijk ga je dat niveau niet meer halen als je nu ouder bent dan 15). Maar je zet wel alle ‘opties’ open die jij nodig hebt om gezond en atletisch te worden. Waarschijnlijk leef je nu ongezond omdat je ergens overtuigingen hebt dat jij toch nooit wat bereikt, dat mensen in jouw familie ‘nu eenmaal’ ongezond zijn, dat sporten niet fijn is, enzovoorts. Je zet dus alle potentie aan die je in je hebt, zonder nog langer tegen gehouden te worden door zinloze en belemmerende gedachten over jezelf.

En daarmee sta jij aan het roer om je leven de kant op te sturen waar jij het heen wilt hebben. Op elk gebied van je leven kan jij gaan bepalen hoe je het het liefste zou leven. Door het wegwerken van beperkingen wordt je steeds ‘lichter’ en krijg je steeds meer vrijheid om te zijn wie je bent.

Wat kost het?

Een sessie voor PSYCH-K® duurt 60 minuten en kost 87,50.

Heb je een inkomen op bijstandsniveau of ben je student? Dan kost een sessie van 45 – 60 minuten 70,-.

In de avonduren (na 18.00) en in het weekend komt er toeslag boven op het normale bedrag. Dan zijn sessies dus 95,- / 77,-.

Voorafgaand is er een vrijblijvend intakegesprek: na afloop kan je beslissen of je bij mij verder wilt.  Is dit het geval, dan betaal je voor de intake 40,-.

In dit gesprek maken we kennis en verkennen we kort de vraag of het probleem waar je mee komt.  Dit gesprek kan telefonisch, maar is prettiger ‘live’.

Als je vrij dringend met iets zit kan het prettiger zijn om na de intake direct verder te gaan met de eerste afspraak. Dat kunnen we van te voren telefonisch bespreken.

Omdat PSYCH-K® zo ontzettend snel en effectief is kan het fijn zijn om een paar uur (3 is een prettige lengte) achter elkaar te werken en zo een heleboel in een keer aan te pakken.

Het is ook mogelijk sessies op afstand te doen, via skype of de telefoon.

Je krijgt na afloop van de sessie een factuur mee die je binnen 14 dagen dient te betalen.

Worden de sessies vergoed?

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VIV en de RBCZ . Mijn praktijk valt onder ‘Alternatieve Geneeswijzen/Natuurgeneeswijzen’. Relatietherapie wordt niet vergoed, individuele sessies wel.

De volgende verzekeraars vergoeden mijn coachingstrajecten in 2019:

  • Hoeveel je precies vergoed krijgt is verschillend per verzekeraar.

Op de website van Zorgwijzer staat een overzicht van wat er door iedere verzekeraar vergoed wordt.

Hoe lang duurt het?

Dat is moeilijk te zeggen want dat hangt af van de vraag waar je mee komt.

Soms kan het opheffen van een blokkade direct veel effect geven. Het kan ook zijn dat het een heel groot onderwerp is waar allemaal laagjes in zitten die een voor een afgepeld moeten worden.

Wat wel duidelijk is: PSYCH-K® is een ontzettend effectieve methode, waarmee je heel snel en pijnloos grote effecten kan bereiken.

Waar is het?

De sessies in Amsterdam vinden plaats in mijn praktijkruimte.

Mocht je de sessies heel graag ergens anders willen doen, dan kan dat in overleg.

Het is ook mogelijk om sessies op afstand te doen, via skype of telefoon. Dit kan altijd, maar is vooral prettig als je al bekend bent met PSYCH-K®.

Hoe gek moet je zijn om je aan te melden?

Gek genoeg om aan jezelf te durven werken. De meeste mensen hebben diep van binnen de behoefte zich te ontwikkelen. Doe je dat niet, dan blijf je hangen in ‘meer van hetzelfde’ en ga je je van binnen ‘leeg’ voelen. Of je laat je belemmeren door angsten, zoals ik zelf toen ik last had van rijangst.

Dat ontwikkelen enzo, waarom heb ik daar een coach voor nodig?

Het leuke van PSYCH-K® is dat dat dus eigenlijk niet hoeft. Maar omdat je het nu nog niet kent en het misschien ook wel lastig voor je is te bepalen waar je blokkade of stress zit kan het je drempel verlagen om het bij mij te komen ervaren. Als het je dan bevalt zou ik je zeker aanraden zelf te cursus(sen) te gaan volgen.

Wat als ik niet op een gemaakte afspraak kan komen?

Als we een afspraak gepland hebben en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten. Dan heb ik de mogelijkheid  iemand anders in te plannen en hoef ik de kosten voor de sessie niet in rekening te brengen. Sessies die geannuleerd worden binnen 24 uur voor de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Bel of mail nu!

FAQ Psych-k

“If you don’t like how things are, change it! You are not a tree.”

Jim Rohn

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!