BOEKEN TOP TIEN

Houd me vast van Sue Johnson.

Houd me vast is hét relatiezelfhulpboek van de afgelopen tijd.

Het is geschreven door Sue Johnson, de grondlegster van de succesvolle en zeer populaire relatietherapie: Emotionally Focused Therapy, ook wel EFT.

Een goed boek voor stellen die willen begrijpen hoe de dynamiek van een relatie werkt en die willen leren hoe ze in zeven stappen hun relatie duurzaam kunnen verbeteren.

Lees meer…

sue johnson houd me vast

 

 

 

 

Laat me niet los van Sue Johnson.

In haar tweede boek, ‘laat me niet los’, gaat Sue Johnson dieper in op de wetenschappelijke achtergrond van de EFT en de hechtingstheorie, waar EFT op gestoeld is.

Ze vertelt uitgebreider dan in haar boek ‘Houd me vast’over de experimenten die aantonen dat en waarom Eft zo goed werkt. Zo heeft onderzoek bijvoorbeeld aangetoond dat het benoemen van emoties kalmerend werkt in het centrum van het brein.

Lees meer….

laat me niet los sue johnson

 

 

 

Neem de regie over jezelf….

… en maak je dromen waar met PSYCH-K®

Wat zou jij aan jezelf willen veranderen? 
Heb je wel eens het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Denk je dat je minder leuk, aantrekkelijk of slim bent dan anderen? Pieker je over hoe je echt gelukkig of succesvol kunt zijn?

Lees meer….

 

 

 

Liefdesbang van Hannah Cuppens: over verlatingsangst en bindingsangst.

Hannah beschrijft in haar boek ‘liefdesbang’ op een heldere en herkenbare manier over hoe het eindeloze zoeken naar evenwicht tussen samen en apart voor sommige mensen ontaardt in een zeer heftige gevechtsdans.

Ze maakt met uitgebreide voorbeelden en een flinke dosis humor duidelijk hoe bindingsangst en verlatingsangst allebei uitingen zijn van mensen die bang zijn zich te verbinden.

Lees meer…

verlatingsangst en bindingsangst

 

 

 

Verslaafd aan liefde van Jan Geurtz
De weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties

In verslaafd aan liefde vertelt Jan Geurtz in heldere taal hoe we ons liefdesgeluk keer op keer zelf verknallen, juist doordat we proberen om problemen te voorkomen.

Met leuke anekdotes vertelt hij hoe we de vicieuze cirkel kunnen doorbreken en het heft weer in eigen hand kunnen nemen.

Een interessant boek voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontplooiing, of je een relatie hebt of niet.

Lees meer…

 

verslaafd aan liefde van jan geurtz

“Our wounds are often the openings into the best and most beautiful part of us.”

David Richo


This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!