‘De biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton

Hét boek dat uitlegt waarom PSYCH-K als methode zo goed werkt om mensen fysiek en geestelijk gezonder en gelukkiger te maken. Het gaat helemaal niet over PSYCH-K, maar in ‘De biologie van de overtuiging‘ maakt Bruce Lipton ons deelgenoot van zijn ontdekking dat we geen slachtoffer zijn van onze genen, maar dat we ons welbevinden kunnen beïnvloeden door onze gedachten, emoties en overtuigingen.

Dr. Bruce Lipton komt na uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken tot de conclusie dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door externe factoren. Ze worden beïnvloed en getriggerd door onze waarnemingen, gedachten en overtuigingen.

Professor Bruce Lipton toont aan dat overtuigingen, zowel positief als negatief en of ze nu waar zijn of niet, de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Dr. Bruce Liptons bevindingen worden beschouwd als een van de grote doorbraken in de nieuwe wetenschap. Het lijkt erop dat we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. En daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven.
In deze nieuwste editie van het boek is 10 jaar nieuw onderzoek opgenomen.

Wil je meer weten over PSYCH-K? Lees dan verder op deze pagina, waarin ik vertel hoe PSYCH-K mij van mijn rijangst heeft afgeholpen.

Bestel het boek hier:

biologie van de overtuiging bruce lipton