Singlecoaching

Annet: “Daar ga ik weer. Een paar weken geleden heb ik een leuke man ontmoet. Ik had me voorgenomen er niet teveel over na te denken en het ‘gewoon te laten gebeuren’. Maar hier zit ik dan; rusteloos. Ik heb stiekem al 3 keer gekeken of hij online was. En dat was hij. Waarom stuurt hij dan niets terug? Vindt hij me wel leuk? Vind ik hem eigenlijk wel leuk?

Misschien wordt het toch eens tijd voor singlecoaching. Want ik weet eigenlijk helemaal niet wat ik zélf wil.”

Singlecoaching helpt me te onderzoeken wat een relatie voor plaats heeft in mijn leven. Ik ben me bewuster geworden van mijn eigen patronen en het lukt me steeds beter om mijn eigen keuzes te maken en te doen wat goed voor míj is.

Het lukt me beter om bij mezelf te blijven. En die man? Die is er nog steeds, dankzij het singlecoaching traject.”

singlecoaching

Wil je meer weten over singlecoaching? Neem dan contact op. Of


“Er is absoluut niks mis met twijfel. Denk ik.”

Bram Tison