EFT RELATIE APK – HOUD ME VAST CURSUS

EFT Relatie APK

Belangrijke zaken in je leven verdienen een onderhoudsbeurt. Je auto krijgt een APK-tje, je huis wordt geschilderd, op ‘t werk voer je functioneringsgesprekken, je gaat naar de sportschool om fit te blijven.

Een relatie is voor veel mensen één van de belangrijkste dingen in hun leven. Maar eigenlijk leer je maar weinig over het aangaan van relaties, over hoe ze op te bouwen en te onderhouden. Het is toch merkwaardig dat iets dat zo belangrijk is zo weinig aandacht krijgt? Maar relaties zijn vanzelfsprekend en dat kunnen we gewoon, toch?

Als je om je heen kijkt kom je al gauw tot de conclusie dat het behouden van een goede relatie helemaal niet zo vanzelfsprekend is. En over het algemeen besteden we pas aandacht aan de relatie als het mis dreigt te gaan of als het zelfs al nauwelijks meer te redden valt. Waarom zou je niet eens even echt stilstaan bij dat wat je zo dierbaar is?

We hebben allemaal wel eens een periode waarin je relatie onder druk staat. De geboorte van een kind, een verhuizing, die ziekte van een ouder, een ontslag… In zo’n periode is een beetje extra investering nodig. Kan jouw relatie wel wat extra investering gebruiken? Of voel je niet meer de verbinding die er in het begin van je relatie wel was?

Kortom… lijkt een relatie APK-tje jou wel wat?

In de Houd me vast cursus ontdek je samen in zeven stappen in welk patroon jullie relatie terecht is gekomen. Je leert je eigen hechtingsbehoeften kennen en benoemen. En hoe je die kunt uitspreken naar je geliefde, waardoor je je opnieuw kunt verbinden met elkaar.

Liever een klein APK-tje?

Naast de Houd me Vast relatie APK is het ook mogelijk een kortdurend, op maat gemaakt programma te doen.

Dit mini  APK-tje is niet geschikt voor stellen met grote problemen. Het is  juist bedoeld voor stellen waar alles eigenlijk wel goed gaat, maar die op een leuke manier hun relatie wat positieve aandacht willen geven. Dit kan een dag of dagdeel, afhankelijk van jullie wensen. Na een kennismaking ontvangen jullie hiervoor een voorstel. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het programma, en dus in overleg.

Cursusinformatie

Wil je weten wat anderen over de Houd me vast cursus vertellen? Bekijk dit filmpje.

Download hier de folder over de  Houd me Vast relatie APK.

Wil je liever kortdurende weekend therapie? Bekijk de informatie over het relatieweekend.

relatiecursus houd me vast

“We zijn nooit zo kwetsbaar als wanneer we liefhebben”.

Sigmund Freud

Let LOVE shine!

Relatievoeding voor een fijne relatie.

 

Een dag vol: plezier, inspiratie, bewustwording en verbinding.

Je loopt weer naar buiten met stralende ogen,

vertrouwen in jullie relatie,

inzicht in hoe jullie het samen doen

en direct toepasbare tools.

 

5 oktober 2019 bij NoordStraalt.

Tickets zijn nu te koop. Mis het niet!

Klik hier voor meer info.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!